NIEUW!® Latex zitkussens en matrassen collectie “Sylvia!”

Af eelding

NIEUW! COLLECTIE SYLVIA KUSSENS EN MATRASSEN

BIJ VANMARTIN!

https://vanmartin.nl/sylvia-collectie/

tel: 0341-453 326

📩
email: Martin@martin-doornhof.nl

Of

of mail mij! sylvie-art@live.nl

*

VERGOEDING!

Klik op de afbeelding! Link naar belastingdienst vergoedingen

 

Link naar Mijn verhaal! 

https://sylvieart.wordpress.com/2017/03/12/interview-de-secret-pain/

Link naar het progamma: Sylvia het mooiste meisje van de klas

Link naar van Martin! Klik https://vanmartin.nl/sylvia-collectie/

9A11EF1F-F3E6-4DAE-9525-A37B4C3F7925

Afbeelding

 

Dit kussen “draagt” letterlijk mijn leven!  Zonder dit kussen kan ik alleen nog liggend door het leven!

“De kussen met uitsnede is speciaal voor mensen met pijn in het zadelgebied, vulva, stuitje, heiligbeen of/en anus.”  Je kunt ook een hele kussen bestellen! 45x45cm Ook de dikte 6cm of 12cm.

Samen met vele ergotherapeuten heb ik gezocht naar zitkussens. Ik heb alle soorten en maten geprobeerd. (Ik heb deze pijnen 20 jaar)

Voorbeeld klein proefstuk

Na een lange zoektocht heb ik het materiaal gevonden.
Nu heb ik ook een fabrikant gevonden die aan dit materiaal kan komen en er ZITKUSSENS van wilt maken! Wat fantastisch!

 

Wat is Talalay® latex!
De grondstof voor latex, namelijk rubber, wordt gewonnen uit de ‘Hevea Brasiliensis’, oftewel de rubberboom. Deze boom groeit voornamelijk op grote plantages in de binnenlanden van Azië en Zuid-Amerika. De eigenlijke grondstof rubbermelk stroomt door kleine melkbuisjes die zich in de schors van de gladde stam bevinden. De lokale bevolking heeft de juiste techniek van het onttrekken van de melk aan de boom van generatie op generatie doorgegeven.

De truc is de rubbermelk uit de boom te halen zonder de boom te beschadigen, zodat deze opnieuw de melk kan produceren. De arbeiders op de plantage maken heel voorzichtig kleine inkepingen in de melkbuisjes en hierdoor stroomt het dikke, stroopachtige sap langzaam naar buiten. Dit sap wordt vervolgens in bussen, vliegtuigen en boten vervoerd naar fabrieken over de hele wereld. En dan begint het proces pas écht.

*

Maar er is dus latex, en Talalay latex

(kijk goed of het 100% “natuurlijk”  latex is soms bevatten de kussens maar 20 of 50% )

Talalay is een latexsoort die met recht en enige liefkozing de ‘Rolls Royce onder de matrassen’ wordt genoemd. Het productieproces, en daarmee ook het product Talalay is vernoemd naar haar uitvinder; Joseph Talalay.

TALALAY® MAAKT HET VERSCHIL
Een natuurlijk en ecologisch vriendelijk product, dat door zijn unieke productieproces antibacterieel, antiallergisch en ook nog eens huisstofmijtvrij is. Voor veel mensen is het een nieuwe ervaring dat een Talalay® latex kussen zoveel verschil kan uitmaken.

Het materiaal is 100 % geperforeerd Talalay latex. Ik weet dat veel mensen met onze aandoening hier heel veel aan zullen hebben. Het is sowieso als je pijn hebt in “het bekkengebied,”een zitkussen die voorkomt dat door drukpunten de pijnen verergeren.

*

Veel  zitkussens bestaan uit verschillende lagen en dat is cruciaal want daardoor is de kussens niet meer flexibel en is gewoonweg te hard.

*

De fabrikant wil ons graag helpen. Het wordt met vakwerk gemaakt.
Ik ben ervan overtuigd dat dit zitkussen het leven van vele mensen met pijn dragelijker zal maken.

Tip voor sommige mensen die niet op schuine of Een bolle stoel, bank enz. Kunnen liggen/zitten of hangen. Zorg dat je een rechte ondergrond hebt waar je het Kussen op legt.  Er zijn nu ook matrassen of toppers.

 

*

Ik verdien hier geen geld mee” ik wil zielsgraag
mensen helpen  zoals ik die met pijn moeten leven.

(de kussen leg je op de bank of op een stoel bank enz)
🙏 “De kussen met uitsnede is speciaal voor mensen met pijn in het zadelgebied, vulva, stuitje, heiligbeen of/en anus.” (Ik heb de kussen en hoes met uitsnede)

 

NIEUW TALALAY MATRASSEN

Latex matrassen werking

Latex matrassen worden ook wel schuimrubber matrassen genoemd. Latex is bijgevolg ook een soort rubber.
Deze matrassen bestaan veelal uit een deel natuurlijke latex (gemaakt van het sap van de rubberboom) en deels uit chemische latex.

Latex matrassen zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Zowel voor lichtere als zwaardere personen is deze matras dan ook uiterst geschikt.latex matrassen
Alle lichaamsdelen worden op een juiste manier ondersteunt.
Daarbovenop is eender welke latex matras volledig stofvrij en zeer ventilerend! Omwille van de beweging die de slapende persoon tijdens zijn slaap maakt ontstaat een effect die voor luchtverversing binnen de matras zorgt.
Hierdoor hebben deze latex matrassen een vochtregulerend en hoog ademend vermogen!
Hoe meer natuurlatex in de matras zit verwerkt, hoe ventilerender de matras zal werken en hoe veerkrachtiger de matras zal zijn.

Talalay latex matrassen

De talalay latex matras is de kwalitatiefste -en duurste- latex matras.
Door een complexe productiemethode van deze matras, krijgt de talalay latex matras een betere celstructuur en daardoor heel wat meer ventilatiekanaaltjes.
Het spreekt dan ook voor zich dat deze ventilatiekanaaltjes voor een nog betere ventilatie zorgen!

Tip voor sommige mensen die niet op schuine of Een bolle stoel, bank enz. Kunnen liggen/zitten of hangen. Zorg dat je een rechte ondergrond hebt waar je het Kussen op legt.  Er zijn nu ook matrassen of toppers.

 

MATRASSEN IN ELK FORMAAT TE BESTELLEN! 

 

Advertenties