De uitzending: Sylvia, het mooiste meisje van de klas!

image

Sylvia Roording, Achterveld. Uitzending: Het mooiste meisje van de klas.

 klik hierboven op de foto om de uitzending te zien.

KLIK HIER  TIJDELIJK OM DE UITZENDING TE BEKIJKEN! NPO IS ONDER CONSTRUCTIE

Om te bekijken in het buitenland klik hieronder!

KLIK HIERONDER OM DE AFLEVERING IN HET BUITENLAND TE ZIEN

Sylvia Roording

Sylvia Roording #mmvdk #het mooiste meisje van de klas

Link Schilderijen van Sylvia

groot-sylvie-art-bannner2

Het programma heeft in 2010 veel teweeg gebracht. De reacties stroomden binnen.Veel steunbetuigingen en mooie reacties. Tot aan de dag van vandaag ontvang ik nog zoveel lieve reacties. Afgelopen donderdag heeft bvn een internationaal televisie station de aflevering weer uitgezonden. Vanuit de hele wereld komen nu ook reacties binnen. Eveneens ontvang ik veel brieven met vragen, maar het zijn er zoveel dat ik ze niet allemaal kan beantwoorden. Ik ben nog steeds verrast door de vele reacties, ik had het helemaal niet verwacht. Ik merk wel dat het mij heel goed doet.

In de media:

“Tot voor kort was niet bekend dat Sylvia al jaren aan huis is gekluisterd vanwege een, hoe zij zelf noemt, chronische bekkenbodempijn waarvan de specialisten tot op heden nog niet de oorzaak, dus laat staan een behandeling, hebben kunnen vinden. Sylvie leeft dag en nacht met ondragelijke zenuwpijn dat een enorme impact heeft op haar dagelijks leven en niet meer in staat is om te werken. Toch bleef zij ten aller tijden positief, een karaktertrek die er al van jongs af aan in zit en was zij nooit spraakzaam over haar ziekte. De momenten dat zij zich iets beter voelde werden altijd besteed aan het schilderen.

Grote ommekeer kwam nadat de TROS haar in de zomer van 2010 benaderde voor het programma Mooiste Meisje van de Klas. Na jaren van een solitair leven, Sylvie had vanwege haar ziekte al drie jaar haar woning niet verlaten, was het voor haar een grote stap om onder naar buiten te treden. De uitzending van haar aflevering op  21 oktober 2010 werd erg goed bekeken en maakte bijzonder veel reacties los. Ook haar schilderijen werden na de uitzending alom geprezen.”

tekst: Sydney Brandeis

UITZENDING 9 JULI 2015

sylIMG_0204sss

Sylvia Roording, programma; Het mooiste meisje van de klas. Presentatie: Jaap Jongbloed.

DEZE KEER WEER ZOVEEL LIEVE REACTIES! DANK JE WEL ALLEMAAL! IK PROBEER ZOVEEL MOGELIJK  MAIL TE BEANTWOORDEN.

IK ONTVANG OOK VRAGEN OVER MIJN PIJNEN EN OF ER EEN VERBAND KAN LIGGEN MET DE GEBEURTENIS IN GRIEKENLAND

Natuurlijk dacht ik dat ook en ik ben vanaf 2002, 5 jaar intensief behandeld in het AMC.  Ik keerde mijzelf binnenstebuiten en ondersteboven. Ik wilde de oorzaak behandelen. Ook ging ik opzoek naar andere behandelmethodes, hieronder beschrijf ik waar ik stond en wat ik gedaan heb.

” Ik ben er nog steeds van overtuigd dat er heel veel mogelijkheden bestaan, waarvan wij nog geen weet van hebben, maar ik heb wel geleerd dat je niets kunt forceren. Soms zien wij dingen nog niet, terwijl ze allang bestaan. Net zoals wij de computer al honderden jaren eerder hadden kunnen maken. Soms komen we tot een persoonlijk inzicht terwijl wij het al jaren geleden hebben gelezen of dat het al jaren eerder aan ons verkondigd is. Het komt pas bij je binnen als je er mentaal klaar voor bent. Meestal moet je door flink je hoofd stoten en dingen zelf ervaren, voordat je het echt gaat voelen, dat iets niet meer werkzaam is in je leven.

Al die jaren was ik als een bezetene te werk gegaan. De eerste vier jaren voelde ik mij ondanks mijn pijnen, vaak verheven door al mijn verkregen inzichten. Ik dacht dat ik het leven doorhad. Alles dat op mijn pad kwam nam ik gretig aan, want niets kwam namelijk voor niets. Daardoor ging ik van het een naar het andere “Syl Project”. Als een therapie niet aansloeg en de artsen zagen er geen heil meer in, dan ging ik weer iets anders proberen, want deze boden zich telkens weer aan door mijn ongeruste omgeving. Elke gebeurtenis, hoe klein deze ook was, beschouwde ik als aangereikte lessen. Telkens had ik weer hoop dat ik zou gaan genezen. Jaren was ik eindeloos aan het proberen om mijn eigen werkelijkheid te veranderen.

Door de vele gestrandde therapieën zoals; Fysiotherapie, Tens, Reiki, Magnetiseren, Rebirthing/hergeboorte, Accupunctuur, Kinesiologie, Hypnose en regressie, hoge dosering B12 en een gist,tarwe suikervrij  dieet, bloedgroepdieet, Aromatherapie, Reïncarnatie therapie. Homeopathie, NEI, NLP, Triggerpoint therapie, affirmatie/kleuren therapie, Orthomoleculaire, osteopathie, EMDR,…… ( ik neem even een slokje water hoor) belandde ik uiteindelijk met spoed in een pijnkliniek, waardoor mijn ziekte nog meer verslechterde. Maar ik wilde het nog steeds niet opgeven en ik besloot om door te gaan met zoeken naar een wonder.

Sommige alternatieve therapieën gaven de omvang van mijn radeloosheid heel goed weer. Ik had zelfs Jomanda bezocht en een reïncarnatie therapie op Texel spande echt de kroon. Dit was een nieuwe vorm van regressie, waarbij je de behandeling niet meer zelf hoefde te ondergaan. Doordat de andere methode niet aansloeg, constateerde sommige therapeuten dat mijn lichaam misschien zelf de confrontatie niet aan kon! Uiteindelijk belandde ik weer in een pijnkliniek, waar ik nog met veel meer klachten naar huis ging.

15 Jaren waren verstreken en tot aan de dag van vandaag is de aandoening nog steeds “onbekend!”

MIJN MISSIE BEGON!

WAAROM DEZE MISSIE?

Klik op de afbeelding

 

Advertenties